Restitutiebeleid

Overzicht

In het onwaarschijnlijke geval dat u niet volledig tevreden bent met MoneyWiz, kunt u geld terugkrijgen voor uw MoneyWiz-aankoop. Ons terugbetalingsbeleid is afhankelijk van het platform dat u MoneyWiz hebt gekocht. De reden voor dit verschil is dat de betalingsfacilitatoren (zoals Apple's App Store, Google Play, enz.) Verschillende regels hebben.

Restitutie voor aankopen via onze website

Als u via onze website een aankoop heeft gedaan, kunt u binnen 30 dagen na uw aankoop een volledige terugbetaling krijgen. Stuur ons gewoon uw bestelnummer via e-mail en we geven de restitutie uit.

Teruggaven voor aankopen gedaan via de Google Play Store

Als u uw aankoop via de Google Play Store in de afgelopen 30-dagen heeft gedaan - om een ​​teruggave te claimen, stuurt u een e-mail naar [Email protected] met uw Google Play Store-e-mailadres en we betalen uw aankoop binnen 24 uur terug.

Vraag een terugbetaling aan in de Apple App Store

Dit gedeelte is voor jou als je:
  • Heeft MoneyWiz voor Mac gekocht via de Mac App Store of
  • Gekocht MoneyWiz voor iOS via de iTunes App Store of
Voor aankopen die via de App Store van Apple worden gedaan, wordt het teruggaveproces uitsluitend door Apple afgehandeld. Het beleid van Apple met betrekking tot iTunes App Store-terugbetalingen verschilt van land tot land en in onze ervaring geven ze meestal restituties uit of weigeren ze van geval tot geval. Meestal worden echter terugbetalingen voor aankopen gedaan in de afgelopen 30 dagen toegestaan. Helaas hebben we geen controle over de terugbetalingen voor aankopen gedaan via de iTunes App Store, zodat de restituties volledig ter beoordeling van Apple blijven.

KENNISGEVING: houd er rekening mee dat u wellicht apps die u eerder heeft gekocht en waarvoor u een teruggave ontvangt, niet opnieuw kunt aanschaffen. Hoewel Apple hier geen officiële verklaring over heeft, hebben verschillende klanten dit al gemeld.

Volg deze stappen als u een teruggave voor uw aankoop bij Apple wilt aanvragen:

1. Als u een teruggave wilt aanvragen, kunt u via een van deze twee links contact opnemen met de AppStore:
Voor Mac Apps: http://www.apple.com/support/mac/app-store/contact/
Voor iOS-apps: https://www.apple.com/support/ios/contact/
2. Klik op Aan de slag.
3. Voor iOS - Klik op "iTunes Store, App Store of iBooks Store" en kies voor Mac "Aankopen, Facturering & Inkoop". En dan een van de onderwerpen die daar worden genoemd die dicht bij facturering klinkt.

Een Apple-vertegenwoordiger zal contact met u opnemen om uw Apple ID en aankoopgeschiedenis te verifiëren en om u verder te helpen met de terugbetaling.

Restituties voor in-app aankopen (abonnementen)

Het terugbetalen van een in-app-aankoop (abonnement) volgt dezelfde regels als het terugbetalen van de MoneyWiz-aankoop zelf. Het hangt er vanaf waar je het abonnement hebt gekocht. Zodra u dat heeft vastgesteld, volgt u gewoon de stappen die hierboven zijn beschreven om een ​​teruggave aan te vragen.

Na terugbetaling

Houd er rekening mee dat zodra we uw aankoop hebben terugbetaald, u MoneyWiz niet langer kunt gebruiken of updaten.

nog steeds hulp nodig?

Als u nog steeds vragen heeft over ons terugbetalingsbeleid en onze geld-terug-garantie, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen naar [Email protected]
Menu