Premium

Nomer akun, transaksi, anggaran, tagihan lan laporan sing ora diwatesi
Gunakake ing piranti apa wae - iOS, Android, MacOS lan Windows PC
Nyinkronake antarane sawetara piranti karo SYNCbits
Nyinkronake karo bank-bank karo Online Banking
Dhukungan prioritas dhuwur
Nganyari gratis

Standard

MacOS

iOS

Android

Windows

Gunakake ing piranti apa wae - iOS, Android, macOS lan Windows PC (didol kanthi kapisah ing saben platform)
Nomer akun, transaksi, anggaran, tagihan lan laporan sing ora diwatesi
Nyinkronake antarane sawetara piranti karo SYNCbits
X
Nyinkronake karo bank-bank karo Online Banking
X
Dhukungan prioritas dhuwur
X Nganyari utama gratis

Menu