Dianyari pungkasan: 17 Oct 2019

Ringkesan

Kita, ing SilverWiz, ngerti kapercayan sing sampeyan simpen lan tanggung jawab supaya data tetep aman. MoneyWiz dibangun kanthi praktik keamanan standar industri lan nggunakake kabijakan sing ketat kanggo nglindhungi data sampeyan. Mangga, waca babagan luwih lengkap babagan praktik keamanan lan privasi kita.

Kabijakan privasi dawa nggawe manawa nduwe perusahaan sing kudu didhelikake. Nanging, amarga alasan legal, kita kudu menehi informasi tartamtu. Kaya kabeh wong, kita sengit basa legal lan dawa. Dadi kita bakal maju lan ujar iki: kita ora ing bisnis adol data utawa nggawe profil finansial sampeyan. Kita ndhukung bisnis kita kanthi dhuwit sing sampeyan bayar. Sampeyan pelanggan, dudu produk kita.

Isih, kita sah sah kanggo menehi informasi sing luwih rinci babagan carane data sampeyan wis diproses, dadi yen kita nuduhake kabijakan ing ngisor iki.

Panggunaan data

Situs web MoneyWiz

Kita ora nyimpen informasi finansial ing wiz.money situs web lan kita ora nggunakake profil pelanggan. Kita nggunakake Google Analytics kanggo ngumpulake data anonim sing halaman ing wiz.money sing paling populer, kepiye cara diakses situs web, lan sapiturute. Data kasebut anonim lan kita ora bisa ngenali pelanggan khusus adhedhasar.

Yen sampeyan ngirim komentar ing salah sawijining kaca, informasi sing diwenehake (jeneng, e-mail lan awak komentar) bakal disimpen supaya bisa nampilake komentar kasebut. Hubungi kita yen sampeyan pengin mbusak siji utawa luwih komentar sampeyan.

Aplikasi MoneyWiz

MoneyWiz dirancang kanggo nyimpen data finansial kanthi piranti (mobile utawa desktop) kanthi lokal, supaya sampeyan bisa ngakses, sanajan sampeyan ana ing offline. Nglindhungi data lokal (kanggo aplikasi piranti lunak liyane sing diinstal ing piranti sampeyan) ana ing tangan sampeyan. Coba nglindhungi piranti nganggo kode sandhi uga nggunakake layanan sing ngidini sampeyan mbusak data saka piranti sampeyan yen wis ilang utawa dicolong. Minangka langkah tambahan, kita wis menehi pilihan proteksi PIN pilihan (lan proteksi ID Tutul / Face ID, kanggo piranti Touch ID / Face ID), sampeyan mung bisa nglindhungi data mung ing MoneyWiz. Sampeyan uga bisa ngatur supaya mbusak data MoneyWiz, sawise salah kesalahan 10 ngetik PIN. Kita saranake sampeyan ngaktifake pilihan iki yen privasi data finansial penting kanggo sampeyan.

Amarga cara panyimpenan lokal ing platform beda, ing sawetara kasus mbusak MoneyWiz ora cukup kanggo ngilangi data lokal. Yen sampeyan pengin yakin manawa data MoneyWiz sampeyan dibuang saka piranti, priksa langkah-langkah sing digarisake kene.

Aplikasi MoneyWiz uga nglumpukake data sing ora bisa dingerteni (anonim) Google Analytics. Ora ngumpulake informasi babagan keuangan sampeyan. Tujuane iki yaiku supaya bisa nuduhake fitur apa sing paling populer lan fitur sing ora ditemokake dening pelanggan lan kesalahan sing nganggu pelanggan. Ngerti skala masalah ngidini kita nanggepi prioritas kanggo masalah sing paling akeh ditetepake.

Data iki rampung anonim lan kita ora bisa ngenali pelanggan tartamtu adhedhasar informasi iki. Kajaba iku, ora ana informasi pribadi (kayata transaksi, jumlah, akun, jeneng, mbayar) sing diklumpukake.

SYNCbits

Kanthi nggunakake layanan SYNCbits, sampeyan idin kanggo SilverWiz ngolah data kanthi tujuan kanggo nyayogake layanan sinkronisasi SYNCbits.

Layanan SYNCbits bakal ngolah informasi ing ngisor iki:

  1. alamat e-mail sing diwenehake minangka login SYNCbits,

  2. informasi apa wae sing mlebu menyang MoneyWiz lan / utawa aplikasi MileWiz ing platform apa wae sing wis mlebu menyang akun SYNCbits.

Layanan SYNCbits bakal ngolah informasi ing ndhuwur amarga alasan ing ngisor iki:

  1. alamat e-mail sing diwenehake minangka login SYNCbits - minangka identifikasi unik akun SYNCbits, mbisakake fungsi dhasar (ngidini sampeyan mlebu lan nggunakake layanan kasebut),

  2. alamat e-mail sing diwenehake minangka login SYNCbits - yen sampeyan njaluk, supaya ngirim surat berita e-mail tambahan (luwih lengkap babagan perkara iki ing ngisor iki).

  3. informasi apa wae sing mlebu menyang MoneyWiz lan / utawa aplikasi MileWiz ing platform apa wae sing wis mlebu menyang akun SYNCbits - informasi iki bakal diunggah (enkripsi) menyang server SYNCbits saka ngendi piranti liyane bisa ndownload informasi kasebut. Proses iki ngidini sampeyan nyelarasake informasi MoneyWiz lan MileWiz ing antarane kabeh piranti sing diduweni lan tetep disinkronake piranti.

Sebab-sebab ing ndhuwur iku perlu kanggo menehi sampeyan fungsi SYNCbits yaiku ngidini sampeyan nyelarasake data MoneyWiz / MileWiz ing piranti sampeyan. Ing ndhuwur iku ING ING SAHA sebab kanggo nggunakake data sing diwenehake menyang layanan SYNCbits. Iku BAKAL ORA digunakake kanggo tumindak kayata adol menyang pihak katelu, pariwara, profil, lsp.

Akun SYNCbits sing ora aktif wis dibusak. Sembarang akun sing ora nampa pangowahan data ing taun 1 dianggep ora aktif.

Data sampeyan disimpen ing server SYNCbits kanthi format enkripsi sing tegese ora ana sing bisa ngakses tanpa sandhi sing sampeyan aturake utawa tanpa ngreset sandhi (sing mbutuhake jawaban keamanan sing sampeyan atur).

Server SYNCbits dumunung ing Amerika Serikat sing tegese sampeyan manggon ing ngendi wae, data bisa ditrapake ing njaba omah (kalebu Uni Eropa). Nanging, data sampeyan dikirimake ing bentuk sing ndhelik, lan kita wis verifikasi manawa panyedhiya server kita cocog karo GDPR sing njamin nggunakake kabeh keamanan sing dibutuhake supaya data tetep aman.

Sampeyan duwe hak kanggo salinan data sampeyan. Yen sampeyan pengin entuk salinan informasi sing diwenehake menyang server SYNCbits, gunakake aplikasi MoneyWiz utawa MileWiz kanggo ngekspor file CSV sing kalebu informasi sampeyan. File CSV (Nilai dipisahake Comma) format sing diakoni bisa mbukak lan diimpor dening akeh aplikasi.

Yen sampeyan pengin mbusak data saka server SYNCbits, hubungi kita lan kita bakal nulung proses iki.

Setuju karo pangolahan data sing diterangake ing ndhuwur dibutuhake layanan dhasar SYNCbits. Yen sampeyan ora setuju, aja nggunakake layanan SYNCbits. Yen sampeyan ngganti pikiran sawise sarujuk, hubungi kita babagan mbusak akun SYNCbits.

Mitra kita

Nalika milih perusahaan sing bakal ditindakake, kita kudu ngati-ati kanggo ngormati privasi pelanggan kaya sing kita lakoni.

Yodlee (Fitur Online Banking)

MoneyWiz nggunakake Yodlee minangka salah sawijining panyedhiya fitur perbankan online. MoneyWiz ora nyimpen kredensial bank online kapan wae. Mangga, waca Kebijakan Privasi Yodlee kanggo informasi luwih lengkap babagan kepiye kapercayan ditangani dening Yodlee.

Salt Edge (Fitur Online Banking)

MoneyWiz nggunakake SaltEdge minangka salah sawijining panyedhiya kanggo fitur perbankan online. SaltEdge nggunakake kriptografi asimetris supaya tombol pribadi ana ing server sing beda. SaltEdge uga PCI DSS netepi.

Nalika nyambungake menyang bank liwat MoneyWiz, MoneyWiz bakal menehi antarmuka web sing dipasang ing SaltEdge. Ing antarmuka kasebut, sampeyan kudu mlebu kredensial bank. Kapercayaan kasebut banjur dikirim menyang SaltEdge lan layanan SaltEdge bakal nggawe sambungan kanggo akun sampeyan lan ngasilake data kasebut menyang MoneyWiz, kanggo nggambarake. MoneyWiz ora nate dipercaya kredensial bank online.

Yen sampeyan nyambung menyang bank sing diaktifake PSD2 / Open Banking, kita bakal nggunakake e-mail SYNCbits kanggo nggawe akun Dashboard Salt Edge kanggo sampeyan, ing ngendi sampeyan bisa ngatur persetujuan pangolahan data.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan Privasi SaltEdge lan Sarat Katentuan Pangguna Akhir.

Zendesk

Yen sampeyan ngirim panjalukan dhukungan kanggo salah sawijining e-mail dhukungan utawa saka aplikasi kasebut, kabeh pesen e-mail lan alamat e-mail sampeyan disaranake dening piranti lunak pitulung kita yaiku Zendesk kanthi cara sing ngidini kita mangsuli email sampeyan kanthi cepet lan efisien. Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan privasi Zendesk.

Mailchimp lan Mailgun (Newsletter)

Kita nggunakake ndhuwur kanggo sistem newsletter. Kita bakal nggunakake alamat e-mail sampeyan mung kanggo ngirim warta sing gegandhengan karo MoneyWiz lan pengumuman sing sampeyan lebokake. Sampeyan bisa milih metu lan njaluk dibusak saka database e-mail newsletter sawayah-wayah. Sampeyan bisa nggunakake "Unsubscribe" link ing sisih ngisor saben buletin utawa hubungi kita.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca Mailchimp lan Mailgun Kebijakan privasi.

FastSpring

MoneyWiz bisa dituku liwat toko aplikasi Apple lan Google nanging uga liwat situs web. Kita wis kerja sama karo FastSpring kanggo mbantu nglumpukake lan ngatur pambayaran sing wis sampeyan lakoni. Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan Privasi FastSpring.

Amplitudo

Ing platform iOS, kita nggunakake Amplitude kanggo mriksa kanthi anonim cara MoneyWiz digunakake ing antarane para pelanggan kanggo ngerti kepiye cara nambah aplikasi luwih apik. Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan Privasi Amplitude.

GitHub

Kita nggunakake GitHub kanggo nglacak masalah, panjaluk fitur lan kewan omo sing dilaporake. Yen kita kudu nambah masalah sing wis dilaporake menyang tim internal, kita bakal nggunakake GitHub kanggo maksud iki. Kanthi gawan, kita bakal njlèntrèhaké masalah kasebut tanpa kalebu informasi pribadi lan bakal nggunakake ID tiket meja Zendesk (sing ora ngemot informasi pribadi) kanggo njaga tautan ing antarane loro sistem kasebut.

Yen kita kudu ngakses data pribadhi (database MoneyWiz utawa kredensial SYNCbits) supaya bisa neliti masalah kasebut, kita bakal njaluk idin sampeyan (amarga kita ora bisa ngakses informasi kasebut amarga enkripsi). Informasi iki banjur bakal ana ing gudang GitHub kita kanggo wektu sing dibutuhake kanggo kita kanggo neliti lan ndandani masalah kasebut. Repositori GitHub kita mung bisa diakses dening karyawan sing wis nampi latihan keamanan lan reresik babagan cara nggarap data pribadi sensitif. Salajengipun, sampeyan bisa njaluk mbusak data kasebut sawayah-wayah.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara GitHub dhewe nggunakake data sing disimpen ing server, mangga takon Kebijakan Privasi ing GitHub.

Google Drive

Kita nggunakake Google Drive kanggo nyimpen file sing dibutuhake kanggo ijol-ijolan internal. Yen sampeyan butuh file database MoneyWiz saka sampeyan supaya bisa neliti lan mundhak menyang tim internal liwat GitHub, bakal dilebokake ing Google Drive. Sampeyan bisa njaluk mbusak file sawayah-wayah.

Direktori Google Drive mung diakses dening karyawan sing dipilih sing wis nampa latihan sing tepat babagan cara nggarap informasi iki. File sing saiki durung diselidiki wis dibusak kanthi permanen.

Kanggo informasi luwih lengkap, mangga waca Kebijakan Privasi Google Drive.

Google Firebase

Kita nggunakake Google Firebase kanggo nganalisa anonim babagan carane MoneyWiz digunakake kanggo ngerteni wilayah sing bisa didandani. Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan Privasi Google Firebase.

Integrasi AdMob

Yen sampeyan nggunakake MoneyWiz Mobile tanpa lisensi aktif, kita bakal nampilake iklan nggunakake integrasi Google AdMob. Kanggo informasi luwih lengkap babagan data sampeyan bisa digunakake, priksa Kebijakan Privasi Google AdMob.

Others

Ana uga layanan liyane sing sampeyan temoni nalika nggunakake MoneyWiz, nanging sing ora bisa digunakake ing latar mburi, mula sampeyan kudu aktif karo wong-wong mau sadurunge data pribadhi sampeyan liwati. Sing kalebu: kita Akun Twitter, kita Saluran YouTube, kita Profil LinkedIn. Mangga takon karo kabijakan privasi layanan kasebut sadurunge nggunakake panggunaan.

Menu