Kebijakan ganti rugi

Ringkesan

Ing acara sing mbokmenawa sampeyan ora bakal kepenak karo MoneyWiz, sampeyan bisa duwe dhuwit kanggo tuku MoneyWiz. Kebijakan panjalukan kita beda-beda gumantung apa platform sampeyan tuku MoneyWiz. Alesan kanggo prabédan iki yaiku fasilitator pembayaran (kayata App Store Apple, Google Play etc) duwe aturan sing beda.

Pembayaran balik kanggo tumbas digawe liwat situs web kita

Yen sampeyan tuku liwat situs web kita, sampeyan bisa olèh mbalek mundur total ing dina 90 saka tuku. Cukup ngirimake nomer pesenan sampeyan liwat email lan kita bakal ngetokake dhuwit mbayar maneh.

Pembayaran balik kanggo tumbas digawe liwat Google Play Store

Yen sampeyan nggawe tuku liwat Toko Google Play ing dina terakhir 60 - kanggo nglaim mbalekaken, monggo e-mail ing [Email protected] karo alamat e-mail Google Play Store, lan kita bakal mbalekake tuku sampeyan ing jam 24.

Njaluk mbalekaken saka Apple App Store

Bagian iki kanggo sampeyan manawa:
  • Dituku MoneyWiz kanggo Mac liwat Mac App Store utawa
  • Dituku MoneyWiz kanggo iOS liwat iTunes App Store utawa
Kanggo tumbas digawe liwat Apple App Store, proses mbalekake ditangani dening Apple sacara eksklusif. Kawicaksanan Apple ing iTunes App Store ngasilake bedo beda saka negara menyang negara lan ing pengalaman kita padha biasane ngetokake utawa nyegah pembayaran maneh miturut basis kasus-by-kasus. Biasane, pembayaran balik kanggo tumbas digawe ing dina terakhir 30 diwenehake. Sayange, kita ora duwe kontrol liwat pembayaran maneh kanggo tumbas digawe liwat iTunes App Store supaya dhuwit recehan tetep tanggung ing discretion Apple.

NOTIS: Monggo weruh yen sampeyan ora bisa tuku maneh aplikasi sing sadurunge sampeyan wis dituku lan dikembalikan. Nalika Apple ora duwe pernyataan resmi bab iki, sawetara pelanggan wis nglapurake.

Mangga tindakake langkah kasebut yen pengin mbalekake mbalekake kanggo tuku saka Apple:

1. Njaluk mbalekaken, sampeyan bisa ngubungi AppStore saka salah siji saka rong tautan:
Kanggo Aplikasi Mac: http://www.apple.com/support/mac/app-store/contact/
Kanggo Aplikasi iOS: https://www.apple.com/support/ios/contact/
2. Klik Miwiti.
3. Kanggo iOS - Klik "iTunes Store, App Store utawa iBooks Store" lan kanggo Mac milih "Tuku, Billing & Penebusan". Lan banjur ana topik sing kadhaptar ana sing cedhak karo Penagihan.

Wakil Apple bakal kontak karo sampeyan kanggo verifikasi riwayat Apple ID lan tuku lan bantuan luwih lanjut babagan pengembalian dana.

Ngundhuh Purchase In-App (Langganan)

Ngundhuh pamrayaran ing-app (langganan) nderek aturan sing padha minangka ngundhuh dhuwit MoneyWiz dhewe. Iku gumantung ing ngendi sampeyan tuku langganan. Sawise sampeyan netepake, monggo cobi langkah-langkah kasebut ing ndhuwur kanggo njaluk mbayar maneh.

Sawise mbalekaken

Monggo, mugi-mugi bilih manawi kita ngasilaken belanjaan panjenengan, sampeyan mboten saged migunaaken utawa ngupdate MoneyWiz.

Isih butuh bantuan?

Yen sampeyan isih duwe pitakonan babagan kebijakan pengembalian dana lan dhuwit dhuwit maneh, waca e-mail ing [Email protected]
Menu