Jelajahi Fitur

MoneyWiz - Personal Finance kanggo Fiat & Crypto

Akun - Fiat & Crypto

  • Jenis akun: MoneyWiz ndhukung Kartu Kredit, Priksa, Tabungan, Pinjaman / Hipotek, Investasi / Pialang, jinis akun Forex / Crypto lan Cash / Dompet. Sampeyan bisa nggawe akun tanpa wates.
  • Kartu Kredit: Nambah kabeh akun kertu kredit kanggo ngawasi kabeh pitulung, wates kredit lan liya-liyane. Ndeleng pira kredit sing wis ditinggalake kanggo saben akun.
  • Akun Loan / Mortgage: Setup akun silihan. Setel jumlah, periode lan APR lan MoneyWiz bakal ngetung rencana pembayaran sing padha. Sampeyan uga bisa nggawe rencana pambayaran sing asli lan MoneyWiz bakal ngelingake sampeyan kabeh pembayaran mangsa lan bakal njupuk akun nalika menehi ramalan finansial.
  • Akun / Akun Broker: Persiyapan lan ngawasi akun investasi ing MoneyWiz. Sampeyan entuk perdagangan anyar kanthi manual utawa nyambung menyang perbankan online kanggo ngundhuh otomatis. MoneyWiz bakal njupuk nilai maneh kanthi otomatis (saiki & sajarah). Dhukungan kanggo ijol-ijolan saham paling akeh ing donya uga kabeh jenis sekuritas lan kabeh jinis posisi dagang.
  • Akun Forex / Crypto: Persiyapan lan ngawasi Forex lan / utawa Crypto-currencies ing MoneyWiz. Sampeyan entuk perdagangan anyar kanthi manual utawa nyambung menyang perbankan online kanggo undhuhan otomatis saka ijol-ijolan sing populer. MoneyWiz bakal njupuk nilai maneh kanthi otomatis (saiki & sajarah). Dhukungan kanggo kabeh altcoin lan nganyari otomatis rega saiki. Sampeyan uga bisa mindhahake antarane akun lan sampeyan bisa ijolan akun (kaya USD / EUR, utawa BTC / ETH liyane).
  • Online Banking: Kemampuan kanggo nyambungake MoneyWiz menyang perbankan online kanggo sinkronisasi transaksi otomatis (Deleng bagean Online Banking ing ngisor iki.) Perbankan online mbutuhake langganan mbayar).
  • Multiple Currencies: Nggawe akun ing sembarang mata uang donya. MoneyWiz malah ndhukung dhuwit virtual lan altcoinssuch minangka Bitcoin. Tarif tukar mata uang otomatis diundhuh lan dianyari.
  • Setelan akun: Setel lambang akun, jeneng, imbangan bukaan, cathetan tambahan lan liyane. Sampeyan uga bisa ndhaftar maneh akun manawa sampeyan pengin.
  • Grup: Grup akun sawetara kanggo ngatur cara sampeyan pengin. Expand & Mbusak kelompok akun. Waca imbangan Group. Kanggo grup sing ngemot akun ing pirang-pirang mata uang, sampeyan bisa netepake ing mata uang apa sing pengin sampeyan ndeleng imbangan grup. Sampeyan uga bisa ndeleng kabeh transaksi utawa kepemilikan (gumantung saka jinis akun) sing dadi bagean saka grup.
  • Buku cekak: Ngaktifake daftar buku registrasi kanggo akun. MoneyWiz otomatis nampilake nomer cek buku kanggo saben akun lan bisa suggest mriksa sabanjure #. Sampeyan bisa malah nglacak jumlah buku cek ing pamriksa income.
  • Net Worth: Waca Total Net Worth ing akun. Opsional ngilangi akun saka kalkulasi Net Worth (saben akun). Sampeyan uga bisa nemtokake apa mata uang sing pengin sampeyan ndeleng Net Worth yen sampeyan duwe akun ing pirang-pirang mata uang.
  • Advanced rekonsiliasi: Akun rekonsiliasi luwih cepet: nyetel bayangan mbukak / tutup & tanggal lan MoneyWiz bakal nyaring transaksi kasebut. MoneyWiz bakal ngawasi yen saldo sampeyan nambah lan ngelingake yen sampeyan ora. (Fitur mung Desktop)
  • Sederhana rekonsiliasi: kanggo rekonsiliasi cepet, mung tandhani transaksi sing didelehake.
  • Akun Balance: Waca kertu akun sing wis dianyari & ditundha. Kanggo kertu kredit, pilih manawa sampeyan pengin ndeleng kertu kredit utawa akun.
  • Balance Running: Kemampuan kanggo ngaktifake / mateni nampilake neraca tetep sawise saben transaksi.
  • Kabar: Notifikasi otomatis nalika overdraft akun utawa kertu kredit wis arep tekan watesan.
  • Ngatur Balance: Gampang nyetel imbangan akun yen perlu.
  • Ekspor: Ngekspor akun siji utawa kaping lan kabeh transaksi ing PDF utawa CSV.

Online Banking

  • Sinkronisasi Bank: Nyedhiyani MoneyWiz kanthi aman ing bank kanggo sinkronisasi transaksi otomatis.
  • Bank sing didhukung: Dhukungan kanggo bank-bank 16,000 ing negara-negara 51 lan bank-bank anyar ditambahake saben dina.
  • Bukak Perbankan / PSD2: Saka versi 3.6.2 MoneyWiz ndhukung uga Bank Open / PSD2 bank uga.
  • Golek Bank: Temokake bank-bank sing didukung ing MoneyWiz dhewe. Telusuri miturut jeneng, kode negara utawa alamat situs web.
  • Kanthi otomatis: Sink otomatis sak saben jam. Uripmu bakal tansah anyar.
  • Transaksi Bersejarah: Ngimpor otomatis transaksi lawas (bisa beda saben bank).
  • Otomatis kategorinipun: MoneyWiz otomatis nggolongake transaksi sampeyan sawisé sinkronisasi.
  • Learning Machine: MoneyWiz sinau carane sampeyan ngowahi transaksi lan sinau supaya luwih cepet transaksi anyar teka, iku ngerti carane sampeyan pengin diklasifikasikake miturut suntingan sadurunge.
  • Sambungake & Pancanake kapan wae: Ngonversi akun perbankan non-online menyang akun perbankan online kanthi nyambungake menyang bank. Sampeyan uga bisa nyopot akun perbankan online sing wis ana lan terus digunakake kanthi ngetik transaksi kanthi manual utawa ngimpor file pernyataan bank.
  • Ora Ana watesan: Nyinkronake jumlah akun lan bank sing ora ana watesan
  • Transaksi Anyar: Urip anyar sing diundhuh kanthi cetha ditandhani label 'Anyar'
  • Otomatis rekonsiliasi: Yen sampeyan pengin ngetik expenses & asil kanthi manual ing akun sing disambung karo bank, banjur fitur perbankan online bakal nylametake wektu kanthi otomatis rekonstruksi transaksi nalika sampeyan bener-bener mbusak akun bank.
  • keamanan: Keamanan kelas militer liwat panyedhiya panata data pihak 3rd (Yodlee lan SaltEdge).
  • Multiple Data Providers: MoneyWiz minangka piranti lunak finance mung sing digabungake karo sawetara panyedhiya data, sing artine MoneyWiz ndhukung luwih akeh bank tinimbang perangkat lunak liyane.
  • Tambah Bank Panjenengan: Kemampuan kanggo njaluk bank-bank anyar kanggo ditambahake.

Transaksi

  • Jenis Transaksi: Nggawe pendapatan, biaya lan transfer. Kanthi kemampuan kanggo pamisah transaksi ing pirang-pirang akun lan / utawa ing pirang-pirang kategori. Tambahan sampeyan bisa nggawe transaksi ijol-ijolan ing akun Forex / Crypto, ing ngendi sampeyan bisa ngganti siji aset liyane (kaya USD / EUR, BTC / ETH dll).
  • Bidang Transaksi: MoneyWiz ndhukung bidang transaksi ing ngisor iki - akun, jumlah, mata uang, payee, deskripsi, kategori, tanggal & wektu, memo, gambar, mriksa #.
  • Bidang Konfigurasi: Ngatur lapangan sing pengin dideleng lan apa urutane, nalika nggawe transaksi. Contone, yen sampeyan pengin miwiti karo jumlah, banjur payee, banjur kategori lan banjur tanggal - sing apik. Utawa yen sampeyan pengin miwiti karo kategori lan banjur mung nglebokake jumlah lan liya - sing apik uga. Iku kabeh nganti sampeyan! MoneyWiz ngidini sampeyan ora mung ngowahi ulang kolom nanging uga nemtokake manawa sampeyan pengin ngisi lan sing bakal ndhelikake. Saliyane, sampeyan uga bisa mbagi lapangan ing dhasar lan tambahan supaya sampeyan bisa tansah ngakses lapangan tambahan kanthi tunyuk siji nalika kolom dasar tansah ditampilake.
  • Transaksi Refund: Pilih biaya sing ana lan mbalekake maneh. MoneyWiz bakal nggawe manawa kabeh mau diitung kanthi bener ing akun, Net Worth lan laporan.
  • VOID Check: Sampeyan bisa mbatalake kir (transaksi karo nomer priksa) kanthi tutul siji. Padha isih katon ing akun akun nanging jumlah sing ora bakal ditrapake kanggo keseimbangan, lapuran utawa Net Worth.
  • Transaksi Multi-Mata Uang:MoneyWiz bisa nangani transfer antarane akun ing mata uang beda. Yen dideteksi transfer kasebut, sampeyan bisa nglebokake ngirim lan nampa jumlah kapisah (utawa kurs tukar). Sampeyan uga ngidini sampeyan nyetel ngirim & nampa tanggal sing kapisah wiwit transfer internasional asring njupuk dina kanggo kasedhiya.
  • Dhaptar transaksi: Ngatur data lan urutan apa sing bakal dituduhake ing dhaptar transaksi. Apa sampeyan pengin ndeleng bayaran, kategori utawa katrangan ing dhaptar transaksi, iku kabeh dumunung sampeyan.
  • Tampilan Spreadsheet: MoneyWiz kanggo Mac lan Windows uga ndhukung tampilan spreadsheet ing ngendi sampeyan ndeleng transaksi ing spreadsheet. Sampeyan bisa kanthi gampang ngalih ing antarane tampilan dhaptar lan tampilan spreadsheet. Sampeyan uga bisa ngisi maneh kolom, ndhelikake utawa ngowahi ukurane. Kanggo tampilan spreadsheet sampeyan uga bisa ngatur MoneyWiz kanggo nuduhake kredit lan debit ing kolom kapisah.
  • Urut & Filter: Urut transaksi utawa nyaring miturut tanggal (sasi iki, sasi 3 pungkasan dll), ketik (beyo, income, transfer) utawa status (diilangake, ditundha).
  • Pinter Saran: MoneyWiz kanthi otomatis nyaranake apa sing kudu dilakoni, adhedhasar data sadurunge. Iki nggawe transaksi transaksi banget cepet!
  • Pinter otomatis: MoneyWiz uga bakal diwenehake miturut data sadurungé. Contone, yen MoneyWiz ndeteksi yen saben-saben sampeyan nglampahi dhuwit ing Shell iku kanggo Gas, banjur wektu sabanjure sampeyan milih Shell minangka payee, iku bakal kanthi otomatis isi deskripsi lan pilih kategori kanggo transaksi, supaya sampeyan ora kudu sampah wektu karo.
  • Tindakan cepet: Cepet duplikat, owahi, busak, disetel minangka dianyari utawa ditundha.
  • Ngubah Kanggo Dijadwal: Ngonversi transaksi menyang transaksi dijadwalake (ambalan) kanthi klik siji.
  • Transaksi Split: Sampeyan bisa pamisah transaksi kanthi pirang-pirang kategori lan nglebokake jumlah sing lumebu ing saben kategori. Sampeyan uga bisa nutul kanthi pirang-pirang akun utawa kanthi pirang-pirang akun lan kategori kanthi bebarengan.
  • Adat kustom: Nyetel dhuwit khusus transaksi (umpamane nalika mbuwang dhuwit ing luar negeri). MoneyWiz bakal ngétung menyang mata uang asli akun kanthi otomatis. Contone, yen sampeyan mbayar EUR saka akun USD, sampeyan bisa ngetik jumlah EUR lan MoneyWiz bakal ngitung jumlah USD amarga bakal katon ing statement sampeyan.
  • Separator Decimal Otomatis: Ngatur apa sampeyan pengin MoneyWiz supaya kanthi otomatis ngetik titik desimal kanggo sampeyan, nalika sampeyan ngetik jumlah.
  • Kalkulator: Geser ngiwa / nengen nalika ngetik jumlah kanggo ngalih ing antarane keyboard nomer reguler lan keyboard kalkulator.
  • Pindhah Transaksi: Ngalih transaksi antarane akun. Ing platform desktop sampeyan bisa nindakake kanthi seret & selehake.
  • Recent & All Transactions: Waca dhaptar kabeh lan transaksi anyar ing kabeh akun kanggo ringkesan cepet alur dhuwit sing anyar.
  • Pinter Panelusuran: Nelusuri transaksi ing akun sing saiki dipilih utawa kabeh akun. MoneyWiz uga ndhukung panelusur pinter ing ngendi sampeyan bisa ngetik jumlah perkiraan (contone: ~ 100) lan bakal nuduhake kabeh transaksi jumlah sing padha.
  • Penerimaan: Pasang kuitansi kanggo transaksi. Pilih ing antarane foto sing ana utawa njupuk foto nganggo kamera sampeyan (ing piranti seluler mung). Opsional sampeyan bisa nyelarasake kuitansi antarane kabeh piranti liwat integrasi SYNCbits & Dropbox.
  • Tags: Tag transaksi kanggo versatility tambahan ing nyaring, panelusuran, nglaporake lan budgeting.
  • Ekspor: Ngekspor kabeh utawa sawetara transaksi saka akun menyang file PDF utawa CSV.

SYNCbits Cloud Sync

  • Cloud Sync: SYNCbits iku layanan panyelaras awan gratis sing ngidini sampeyan nyimpen piranti sing ora kasedhiya kanthi sinkronisasi: kanthi aman lan kanthi otomatis.
  • Cepet Persiyapan: Register cepet lan gampang saka MoneyWiz.
  • Sawetara Akun: Dhukungan kanggo akun SYNCbits akeh.
  • Kanthi otomatis: SYNCbits nyinkronake antarane piranti apa wae MoneyWiz diinstal lan mlebu menyang akun SYNCbits padha. Iku cedhak cepet lan kanthi otomatis.
  • Pakaryan Offline: Ngakses data sampeyan tanpa internet. SYNCbits bakal kanthi otomatis ngunggah & download owahan yen sampeyan duwe sambungan internet. Iki bisa amarga data sampeyan tansah disimpen ing piranti lan SYNCbits nggawe manawa bisa nyinkronake kanthi bener ing awan supaya kabeh piranti sampeyan duwe data sing padha kapan wae.
  • Resolusi Konflik: Résolusi konflik otomatis data nalika sampeyan kerjane saka macem-macem piranti ing wektu sing padha.
  • keamanan: SYNCbits nggunakne keamanan kelas militer. Kabeh data wis dienkripsi lan ditransmisikan liwat sambungan sing terenkripsi. SYNCbits uga menehi tandha manawa sampeyan ndeteksi upaya kanggo panggunaan ora sah lan bakal kanthi otomatis mblokir akses menyang penyusup potensial. Kanggo informasi luwih lengkap deleng Kebijakan Privasi SYNCbits.
  • Ganti Pangguna: Sampeyan bisa ngganti tembung sandi SYNCbits saka MoneyWiz utawa portal SYNCbits (ing https://my.syncbits.com)

Transaksi Terjadwal

  • Proposal tagihan: Rencanakan tagihan lan pembayaran ing sabanjure MoneyWiz.
  • Siji Wektu utawa Ambalan: Nggawe sakwentune utawa transaksi sing wis dijadwalake. MoneyWiz ndhukung saben dinten, saben minggu, saben minggu, saben minggu, saben wulan, saben taun lan kualifikasi khusus.
  • Jenis Transaksi: Nggawe biaya sing wis dijadwal (tagihan), asil utawa pindhah
  • Kabar: MoneyWiz bakal ngelingake sampeyan nalika transaksi amarga sampeyan ora bakal kantun mbayar.
  • Tanggalan: Waca transaksi sing wis ana ing tanggalan. Sampeyan bisa gesek kanggo navigasi wulan utawa menyang tanggal tartamtu.
  • Mbayar utawa Liwati: Pay utawa Skip transaksi dijadwal kanthi siji klik. Yen sampeyan mbayar, kasebut ditampilake ing akun rekening. Nalika sampeyan mlayu, bakal dadi amarga ing mangsa kekancan sabanjure.
  • Auto-Pay lan Auto-Skip: Sampeyan bisa nyetel transaksi kanggo mbayar kanthi otomatis utawa yen ana ing akun perbankan online sing diunduh kanthi otomatis, sampeyan bisa nyetel otomatis skip kanggo nyegah duplikasi.
  • Prakiraan cepet: Tunyuk & tahan sakdurungé ing dina sabanjuré ing tanggalan kanggo ramalan cepet adhedhasar transaksi jadwal. MoneyWiz bakal nuduhake sampeyan apa akun saldo lan Net Worth bakal katon kaya ing tanggal kasebut. Sampeyan uga bakal nuduhake sampeyan total expenses lan asil dening tanggal sing.
  • Balance ditanggepi: Ngatur keseimbangan kanggo nuduhake total jumlah dijadwal kanggo dina iki, minggu iki, sasi iki, taun iki, minggu sabanjuré, sasi sabanjure, sasi 3 sabanjuré, taun sabanjuré utawa mung imbangan transaksi tertahan.
  • Lampiran: Nggawe pembayaran cicilan kanthi nyetel kaping pirang-pirang transaksi bakal mbaleni.
  • search: Nelusuri transaksi dijadwal.

modal

  • Badhan Otomatis: Anggarane kanthi otomatis ngawasi akun lan kategori pilihan sampeyan, supaya nalika nggawe transaksi saka akun, budget kasebut kanthi otomatis bisa dideteksi lan kalebu.
  • Setelan Budget: Setel jeneng budget, jumlah, periode rekuren, lambang, neraca rollover, akun lan kategori kanggo ngawasi transaksi.
  • Siji Wektu & Ambalan: Dhukungan kanggo siji wektu lan budget ambalan. Anggaran sing bisa mundur bisa diatur kanthi utawa tanpa rollover saldo periode sadurungé.
  • duit: Gawe modal ing sembarang mata uang donya.
  • Envelope Budgeting: Transfer dhuwit antarane modal (gaya budget envelope).
  • Dhaftar Budgets: Waca kabeh modal ing sak panggonan. Sampeyan uga bisa ndhaftar maneh lan ndeleng jumlah total ing ngisor dhaptar anggaran.
  • Pinter Progresif: Saben budget nerangake karo garis progres pinter sing kalebu sawetara komponen - jumlah sing dianggep, jumlah sing dipigunakaké lan wektu liwati. Wektu liwati dituduhake karo garis vertikal cilik ing indikator kemajuan anggaran supaya luwih gampang kanggo mangerteni yen sampeyan ngedol utawa ora - nalika garis progres anggaran sing dipigunakaké ngluwihi indikator wektu kasebut tegese sampeyan ngluwihi.
  • Transaksi: Sampeyan bisa ndeleng transaksi sampeyan saka akun sing ana ing utawa saka modal sing padha. Sampeyan bisa nggawe transaksi langsung saka jero anggaran.
  • Kabar: Notifikasi otomatis nalika budget kurang utawa kenthekan.
  • Balance: Deleng saldo anggaran, jumlah tunjangan utawa tunjangan sing total saben dina, dina sakdurunge sadurunge budhale utawa wiwit maneh. Ngoper kanthi gampang ing antarane mode imbangan iki kanthi nunyuk keseimbangan ing ngisor.

lapuran

  • Macem-macem Laporan: MoneyWiz nerangake lapuran sing bisa diatur dening 29 lan siji laporan khusus - laporan khusus, ing ngendi sampeyan bisa ngatur persis apa sing sampeyan pengin ndeleng.
  • Laporan Khusus: Duwe kekuatan spreadsheet kanthi gampang kanggo ngatur laporan. Sampeyan milih jinis data sing bakal dilaporake, kanggo periode apa, nyaring data tartamtu (kayata akun, kategori, payees, etc) lan pilih periode sing kepungkur utawa ing mangsa ngarep (kanggo ramalan). Banjur pilih jinis grafik apa sampeyan pengin ndeleng - pai, grafik utawa garis grafik lan MoneyWiz bakal nuduhake kabeh cara sampeyan pengin.
  • Grup: Laporan kasebut dipisahake ing grup kanggo navigasi luwih gampang: Akun, Badhan, Kategori, Payees, Tags, Spreadsheets lan Liyane.
  • Laporan akun: Worth, Akun (s) Balance Over Time, Cashflow.
  • Laporan Keuangan: Bandingkan Anggaran, Angka Anggaran Waktu.
  • Kategori Laporan: Dibandhingake Kategori Ragat / Pendapatan, Kategori Breakdown Wektu.
  • Payees Lapuran: Bandingake Beban / Beban Revenue, Payees Breakdown Wektu.
  • Tags Laporan: Bandingake Expense / Income Tags, Tags Breakdown Over Time.
  • Laporan Spreadsheet: Breakees Payees Over Kategori, Kategori Break Over Tags, Breakdown Payees Over Tags.
  • Laporan liyane: Statistik, Untung & Rugi, Spreadsheet, Laporan Khusus.
  • Ngatur: Kabeh laporan bisa diatur miturut periode lan data liyane sing cocog kanggo saben laporan tartamtu.
  • Sajarah utawa Prakiraan: Kabeh laporan ndhukung data sajarah lan mode ramalan. Prakiraan kasebut adhedhasar transaksi dijadwalake.
  • Interaktif Diagram: Jelajahi laporan ing bagan bar interaktif, diagram pie lan gambar. Tutul ing ngendi wae ing grafik kanggo informasi tambahan.
  • Zoom & Pin: Laporan kacepetan grafik menyang layar wutuh. Potret & Support Lanskap. Optionally sampeyan bisa pin denah supaya padha ora nggulung nalika sampeyan nggulung liwat dhaptar transaksi.
  • Transaksi: Jelajahi & edit transaksi sing nggawe laporan. Sampeyan bisa uga duplikat lan mbusak transaksi langsung saka laporan.
  • Ekspor: Ngekspor laporan menyang PDF utawa CSV. Kanggo PDF sampeyan bisa milih manawa bisa nambah kuitansi transaksi. Ekspor CSV ndhukung encoding format, pemisah lan format tanggal.
  • Simpen: Simpen laporan lokal kanggo akses cepet. Wektu sabanjure sampeyan pengin nggawe laporan iki mung ngakses saka Disimpen Laporan supaya sampeyan ora kudu ngatur maneh.
  • Predefined Reports: Cepet nelusuri laporan sing wis ditemtokake (Cashflow, Net Worth lan Bandingake Anggaran). Padha katon ing ndhuwur bagean Laporan (Tablet & Desktop mung).

Impor

  • File sing didhukung: MoneyWiz ndhukung QIF, QFX, OFX, MT940 lan CSV.
  • Pernyataan Bank & Perangkat Lunak: Apa sampeyan pengin ngimpor statement bank utawa sampeyan bakal teka menyang MoneyWiz saka piranti lunak finance liyane, anggere sampeyan duwe data ing sembarang format ing ndhuwur sampeyan bisa ngimpor menyang MoneyWiz.
  • Data Link: Nalika ngimpor file MoneyWiz bakal ndeteksi akun, kategori lan payee lan menehi pranala menyang akun MoneyWiz, kategori, lan payee. Sampeyan uga bisa milih MoneyWiz kanggo nggawe kategori anyar & pamasukan tinimbang ngubungake menyang sing wis ana.
  • Ngubungake Otomatis: MoneyWiz ngelingi cara sampeyan ngubungake data lan ora kanthi otomatis kanggo sampeyan nalika ndeteksi data sing padha. Iki nggawe rekening bank sing ngimpor banget cepet sawise pisanan sampeyan ngubungake kabeh data saka statement menyang MoneyWiz.
  • AI: MoneyWiz nggunakke algoritma AI (Artificial Intelligence) sing nyoba kanggo ngenali panjaluk sing padha supaya sampeyan bisa nggabungake kabeh kasebut ing siji. Iki migunani nalika sampeyan ngimpor statement bank ngendi jeneng bayar kasebut diubengi dening data liyane uga.
  • Duplikat Pengakuan: MoneyWiz kanthi otomatis bakal ndeteksi transaksi duplikat lan takon apa sing bakal ditindakake.
  • Impor Pilihan: Sampeyan bisa ngimpor file saka email, cloud drive, iTunes lan malah clipboard sampeyan.
  • Pengkodean: MoneyWiz bisa nangani encodings saka kabeh jinis. Yen file sampeyan ngemot karakter khusus, MoneyWiz bisa ngatasi.

keamanan

  • Online Banking: Kredensial mlebu bank ora tau disimpen ing MoneyWiz. Kita nggunakake 3rd panyedhiya data partai sing certified kanggo nggarap data sensitif lan kita tau ndeleng utawa nyimpen ing kita mburi.
  • SYNCbits: Kabeh data sinkronisasi maya dienkripsi nganggo tembung sandi lan jawaban keamanan sampeyan. Iku uga ditularake liwat sambungan sing terenkripsi kanthi aman. Tambahan SYNCbits bakal ngabari sampeyan liwat email yen ndeteksi akses ora sah utawa wong ngetik tembung sing salah kanggo akun SYNCbits. Sampeyan uga bakal kanthi otomatis ngunci akses menyang akun sampeyan yen pracaya bisa dikompromi, kanggo nyegah pambocoran data.
  • Enkripsi Backdoor-gratis: Data ing server SYNCbits disimpen nggunakake enkripsi backdoor-free. Tegesé ora ana cara kanggo ng-decrypt data tanpa credential user sing tepat.
  • PIN Entry: Sampeyan bisa nyetel kode PIN digit 4 sing bakal dibutuhake nalika sampeyan miwiti MoneyWiz. Sampeyan uga bisa nyetel wektu entek (ing menit) sawise sing bakal dibutuhake.
  • TouchID: MoneyWiz ndhukung TouchID kanggo piranti sing nyengkuyung.
  • Data Busak Otomatis: Sampeyan bisa ngatur MoneyWiz supaya kanthi otomatis mbusak data lokal kasebut yen PIN salah ngetik kaping 10.
  • Layar Privasi: MoneyWiz migunakake layar privasi sing nampilake logo MoneyWiz, nalika MoneyWiz ana ing latar (mung seluler) supaya data diselehake langsung sawise MoneyWiz dadi latar.

Setelan

  • Kategori: MoneyWiz nerangake karo kategori sing wis ditemtokake sing sampeyan bisa nyunting lan mbusak. Sampeyan uga bisa nggawe kategori dhewe. MoneyWiz ndhukung jumlah kategori lan sub-kategori tanpa wates. Sampeyan bisa nyetel lambang kanggo saben kategori. Sampeyan uga bisa ngurus ulang kategori miturut urutan apa wae sing dikarepake. Sampeyan bisa nambah kategori anyar liwat Setelan / Kategori utawa langsung saka layar entri transaksi.
  • Gabung Kategori: Yen sampeyan nyoba mbusak kategori sing wis ngandhut transaksi, MoneyWiz bakal ngidini sampeyan nemtokake kategori anyar kanggo transaksi kasebut.
  • Payees: Nggawe, nyunting lan mbusak bayaran. Sampeyan bisa nggawe payees liwat Setelan / Payees utawa langsung saka ing layar entri transaksi.
  • Tags: Nggawe, sunting lan mbusak label. Sampeyan bisa nggawe label liwat Setelan / Tags utawa langsung saka ing layar entri transaksi.
  • Perlindhungan PIN: Lindhungi MoneyWiz nganggo kode PIN angka 4. Sampeyan uga bisa ngaktifake TouchID (entri cap driji) utawa FaceID yen piranti kasebut ndhukung. Opsi sampeyan bisa nyetel MoneyWiz kanggo ngilangi kabeh data yen PIN kesalahan 10 berturut-turut.
  • Balance Running: Ngatur manawa sampeyan pengin ndeleng imbangan mlaku ing dhaptar transacitons.
  • +/- Tanda-tanda: Ngatur apa sampeyan pengin transaksi duwe +/- tandha ing ngarep jumlah utawa ora. Salah siji cara kasebut werna abang / ijo gumantung saka jinis transaksi.
  • Kabar: Ngatur apa MoneyWiz ngirim gabungke kabar bab tagihan amarga entek utawa ngirim kabar sing kapisah kanggo saben transaksi dijadwalake sing entek.
  • Basa: MoneyWiz wis diterjemahake kanthi luwih saka basa 20. Iku bakal ndeteksi basa kanthi otomatis nanging yen sampeyan pengin ngowahi kanthi manual, sampeyan bisa nindakake. Basa sing didhukung yaiku: Basa Bulgaria, Katalan, Ceko, Basa Jerman, Basa Inggris, Spanyol Basa Sederhana, Cina Tradisional, Perancis, Korea, Basa Indonesia, Italia, Jepang, Hungaria, Basa Polandia, Portugis Brasil, Portugis (Portugis) Swedia, Turki lan Ukrainia.
  • duit: Aktifake / Pateni mata uang sampeyan pengin nggunakake. MoneyWiz ndhukung kabeh mata uang donya kalebu mata uang virtual kayata Bitcoin. Iku kanthi otomatis ngundhuh tukar exchange lan tansah nggawe wong anyar. Sampeyan bisa nelusuri mata uang kanthi jeneng utawa kode mata uang. Tambahan, sampeyan bisa ngatur MoneyWiz kanggo nuduhake tandha mata uang (kayata $) utawa jeneng mata uang (kayata USD) sing cocok (ing daftar akun, anggaran, transaksi dll).
  • Tata Transaksi: Ngatur apa kothak transaksi sing pengin digunakake. Sampeyan uga bisa ngisi maneh. Sawetara kolom duwe setelan tambahan, kayata: manawa kanggo nuduhake lambang, pinten baris teks ngirim kolom Wigati, lan ngirim MoneyWiz ngetik pemisah decimal ing kolom kanthi otomatis.
  • Otomatis Local Backups: Ngatur MoneyWiz (platform desktop mung) supaya kanthi otomatis nggawe serep lokal database sampeyan. Sampeyan bisa ngatur carane asring kudu gawe serep.
  • Ekspor Database: Ekspor file database kanggo tujuan serep lokal (kasedhiya ing kabeh platform)

iOS & Mac Mung

  • Aplikasi universal kanggo iPhone lan iPad
  • Pakaryan ID Tutul ing iOS lan macOS
  • Bisa karo FaceID ing iOS
  • Dhukungan mode peteng kanggo iOS
  • Dukungan 3D Tutul kanggo piranti iOS-aktif 3D Tutul
  • Integrasi Bar Touch ing macOS ngidini kanggo ngarahake MoneyWiz, akeh editing transaksi lan saran kolom nalika entri transaksi
  • Trabasan keyboard hardware kanggo iPad
  • Diblokir support layar kanggo iPad (iOS 9 lan luwih dhuwur)
  • Apple Watch app kanggo entitas beyo / income lan saldo akun
  • Pundhut galat kanggo nyimpen transaksi ing iOS
  • Dioptimalake kanggo portrait & landscape ing iPhone lan iPad
  • Ekspor laporan langsung menyang aplikasi liyane kayata Dropbox
  • Retina dioptimalkan
  • Dioptimalake kanggo kabeh ukuran layar iPhones lan iPads
  • Widget dina iki kanggo cepet akses entri transaksi cepet
  • Ndhukung kabar lokal kanggo tagihan amarga
  • Seret & Drop support ing Mac
  • Trabasan support ing Mac

Mung Android

  • Bukak sidik jari
  • Desktop Widget kanggo Net Worth
  • Desain bahan
  • Ekspor laporan langsung menyang aplikasi liyane kayata Dropbox

Windows Mung

  • Dhukungan kanggo konfigurasi proxy adat supaya kabeh lalu lintas web MoneyWiz bakal dirusak liwat proxy
  • Dioptimalake kanggo layar sentuh komputer Windows PC lan laptop
  • Nganyari otomatis nalika ngeculake versi anyar
Menu
Sugeng Liburan!
Gunakake kode HOLIDAYS ing diskon kanggo diskon 15%!