tim

Iliya

Pendhiri, MD

Alex

Developer

Maria

Pendhiri, Kualitas

Marina

dhukungan

Pavel

Arsitek Software

Mihail

Developer

Pawel

dhukungan

Kisah kita

Iliya mulai kerja minangka pangembang perangkat lunak freelancer nalika umure 15. Ing sawetara taun salajengipun dheweke nemokake perusahaan 2, didol salah sijine lan ditutup siji liyane. Banjur ing urip dheweke gabung karo perusahaan perangkat lunak ing ngendi dheweke dadi kepala departemen. Iki carane dheweke ketemu Maria - insinyur jaminan kualitas banget bakat. Sawetara taun sabanjure dheweke wis mutusake yen wektu kanggo miwiti perusahaan dhewe lan dadi. Wong-wong mau kudu ninggalake tugas kanggo nyedianake tantangan anyar. Wiwit dadi pengusaha mandiri bisa dadi bebaya sing mbutuhake kontrol total finansial. Aneh banget, dheweke ora nemu produk sing cocog karo kabutuhane, saengga dheweke wis mutusake kanggo ngundhuh Pavel kanggo ngerjakake proyek sampingan nalika nglakoni bisnis utama. Proyèk sisi kasebut yaiku MoneyWiz lan awalé dimaksudaké kanggo nglayani kebutuhan finansial bisnis pribadi & cilik Iliya & Maria. Iku ternyata apik banget sing wis mutusake kanggo menehi nyoba lan ngeculake ing AppStore. Sing ana ing 2011. Saiki, MoneyWiz minangka salah sawijining aplikasi keuangan paling populer ing donya, Iliya & Maria isih mbukak perusahaan lan padha bisa ngubengi piyambak karo wong apik saka tim MoneyWiz. Iliya & Maria pindhah ing San Francisco, CA ing 2014.
Oh lan babagan perusahaan liyane - padha didol nalika padha nyadari yen padha bisa nggawe bedane wong urip karo MoneyWiz.

Passion for excellence

0M+
Downloads
0%
Satisfaction customer
Menu