MoneyWiz

kanggo Android

Ngatur kabeh akun, modal, lan tagihan ing sak panggonan. Kanthi panyimpenan sinkronisasi lan sinkronisasi bank, laporan kuat lan impor rapi, MoneyWiz minangka piranti lunak finansial paling maju ing donya.

Sinkronisasi bank paling canggih ing donya ...

Aplikasi keuangan tradisional nggunakake panyedhiya data siji kanggo ngidini pelanggan nyelarasake karo bank nyata. Kanthi MoneyWiz kita wis mutusake kanggo tantangan supaya kita wis nggawe MoneyWiz minangka piranti lunak pembiayaan pisanan lan mung sing nggunakake sawetara panyedhiya data kanggo integrasi bank. Sing ngidini kita ndhukung bank-bank liyane ing negara liyane saka piranti lunak liyane.

0
+
BANKS
0
+
negara

... lan data kualitas paling dhuwur.

Ora kaya app tradisional sing nggolongake transaksi miturut payee, MoneyWiz nggunakake algoritma canggih dhewe sing uga ngawasi carane ngurutake transaksi lan ngarahake ngulangake prilaku kasebut. Kanggo alasan kuwi, luwih sampeyan nggunakake MoneyWiz dadi luwih akurat. MoneyWiz uga akeh optimasi sing ngowahi data transaksi kanggo njamin kualitas kasebut.

Sambung & nyelarasake sawetara piranti

MoneyWiz migunakake platform sinkronisasi dhewe sing disebut SYNCbits. Iku aman, gratis lan cepet. Kanthi SYNCbits sampeyan bisa nyambungake kabeh nomer piranti, supaya apa wae sing kedadeyan ing MoneyWiz ing siji piranti kanthi otomatis menyang kabeh piranti liyane. Iku apik kanggo sapa wae sing nduweni pirang perangkat lan kulawarga sing pengin duwe akses menyang data keuangan bebarengan.

Akun & Transaksi

Duwe kabeh akun sampeyan ing sak panggonan. MoneyWiz ndhukung dhuwit, rekening bank, kartu kredit, silihan lan investasi. Ketik transaksi kanthi manual, ngimpor statements bank utawa sambungake menyang bank kanggo nganyari otomatis. Pilihan iku kagungane!

Investasi & Portopolio Crypto

MoneyWiz ngidini nggambarake investasi lan mata uang crypto kanthi mulus. Ndhukung kabeh bursa saham donya uga CoinMarketCap.

modal

Nyiyapake modal lan MoneyWiz kanthi otomatis bakal ndeteksi transaksi kasebut lan menehi tugas menyang budget sing tepat. Transfer dhuwit antarane modal ngidini kanggo budgeting envelope gaya. Pandangan kemajuan pinter nuduhake sampeyan carane nggawe miturut alokasi, biaya lan wektu nganti budget rampung utawa dianyarake.

Transaksi Entry & Impor

Yen luwih seneng nglebokake expenses & hasil kanthi manual, MoneyWiz nduweni akeh tawaran. Sampeyan bisa nyetel informasi apa sing pengin diketik lan apa urutane. Sampeyan uga bisa ngimpor statements bank saka format file OFX, QIF, CSV, QFX, lan MT940.

Kothak sing bisa diowahi
Ngatur lapangan lan urutan apa sampeyan pengin kanggo layar entri transaksi.

Kategori tingkat multi
MoneyWiz dilengkapi karo kategori transaksi sing standar sing bisa diowahi utawa dibusak. Sampeyan uga bisa nggawe kategori dhewe karo sub-kategori.

Dibangun ing kalkulator
Nalika ngetik jumlah transaksi, ngalih ing antarane keyboard numerik reguler lan kalkulator sing dibangun kanthi mung geser.

Ngimpor kuat
Impor laporan bank saka CSV, OFX, QIF, QFX utawa MT940. Kanthi deteksi duplikat otomatis lan kategori otomatis & assignees ditrapake kanggo impor sakteruse.

Transaksi Bills & Scheduled

Aja kantun pembayaran tagihan maneh! MoneyWiz bakal ngandhani nalika tagihan bakal rampung. Ngarep-arep carane kudu mbayar tanggal sing diwenehake? Cukup tutul & tahan dina sing dikarepake ing tanggalan lan MoneyWiz bakal menehi ramalan instan adhedhasar transaksi jadwal.

Laporan & Peramalan

Kudu ngerti soko babagan mbuwang utawa penghasilan sampeyan? Fitur MoneyWiz liwat lapuran sing wis ditemtokake dening 20 uga minangka laporan adat sing bisa disesuaikan karo kabutuhan sampeyan. Njaluk tampilan mangsa finansial kanthi fitur peramalan!

Tansah gaul

Kita tansah ngedalaken update MoneyWiz, nambah fitur-fitur anyar lan ningkatake kekarepan sing wis ana.
MoneyWiz tansah up to date karo teknologi paling anyar.

null

Bukak sidik jari

Mbukak kunci MoneyWiz nganggo bekas driji utawa kode PIN digit 4.
null

Android 10

Optimized kanggo 10 Android.
Mbutuhake Android 7 utawa luwih dhuwur.
Menu